Wandelwol

 

Heb je veel last van blaren tijdens het wandelen? Probeer dan onze wandelwol eens. Doordat de wol het transpiratievocht opneemt, is er veel minder kans op blaren. Daarnaast houdt de wol je voeten in de winter lekker warm, en in de zomer werkt het verkoelend.

Schapenknuffels

Lekkere zachte schapenknuffels in verschillende formaten. Voor elk kind wat wils. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

We hebben knuffels die lekker naast je in bed kunnen liggen, of die je zelfs als kussen kunt gebruiken. Door het klittenband los te trekken heb je een kussen, maak je het weer vast, dan is het ineens weer een schaap geworden.

Ben je in een speelse bui? Dan zijn onze handpopschaapjes de beste keuze!

Accessoires

We hebben ook hele leuke wollen tasjes voor de hele jongedames, of een zachte wollen etui waar je fijn je kleurpotloden in op kunt bergen.

 

Warme wanten en pantoffels

Heerlijk voor op de fiets, of gewoon tijdens een wandeling in de winterse kou. Zachte schapenwollen wanten voor zowel heren als dames. Als je nu nog koude handen krijgt.....

En daarna lekker naar binnen voor de warme kachel, met de voetjes in heerlijke zachte schapenwollen pantoffels..... wanneer is het weer winter?

Fietszadeldekje

Last van zadelpijn na een lange fietstocht? Kies dan een comfortabel fietszadeldekje uit. Beter dan een zeemleren fietsbroek!

Schapenwollen hand/voet/gezichtscrèmes

De schapenwolcrèmes van De Noordkroon zorgen voor een heerlijke zachte, verzorgde huid. Gebruikers geven aan baat te hebben bij genezing van een schrale huid en kloven, terwijl ruwe plekken en eeltplekken worden verzacht.

Het belangrijkste ingrediënt is wolvet, ook wel bekend onder de naam lanoline. Wolvet zit in de vacht van het schaap, en zorgt ervoor dat het schaap beschermd is tegen de regen en kou.

 Schapenwollen vachten

 

Onze schapenwollen vachten komen in allerlei soorten, kleuren en maten, geen één vacht is hetzelfde. Die kun je dus het best bij ons thuis komen bekijken en bevoelen.